Футболистите от националния тим на Германия дариха 2,5 милиона евро, за

...
Футболистите от националния тим на Германия дариха 2,5 милиона евро, за
Коментари Харесай

Футболните национали на Германия дариха 2,5 млн. евро

Футболистите от националния отбор на Германия дариха 2,5 милиона евро, с цел да помогне в битката с пандемията от ковид и нейните последствия. Германия е една от многото страни, потърпевши от Covid-19, като данните от Световната здравна организация демонстрират над 7000 инфектирани и 13 смъртни случая в страната до през днешния ден. 
В изказване на Бундестима, което се трансформира в апел към всички за помощ, управлението на отбора съща по този начин похвали напъните на тези, които към този момент са създали нещо за идеята.
" Светът на футбола е спрял - здравето на хората и оправянето с този вирус без подозрение е приоритет номер едно сега. Ние осъзнаваме, че за толкоз доста от вас нещата не са спрели и би трябвало да продължат напред. Всички виждаме напъните и ангажираността, която се демонстрира, по какъв начин се поддържаме и си оказваме помощ един на различен - в лечебни заведения, старешки домове, в супермаркети и въобще на всички места. Вдъхновяващо е! ", се споделя в изказването на Бундестима.
" Такава демонстрация на взаимност е най-важна и ние като тим желаеме да създадем всичко допустимо, с цел да помогнем. Ето за какво взехме решение да дарим 2,5 милиона евро на идеята. Всеки тип акт и помощ са значими. От всички нас зависи да създадем смяна. Пазете здравето си и се грижете за себе си и един за различен ", обявиха още от националния тим на Германия. Спортистите от бундестима са следващите, които подаряват пари в борба с ковид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР